by Lconijn
Eetcafe restaurant Camping Cupido Terschelling

Eetcafé De Millem

Op onze camping kunt u heerlijk genieten van betaalbaar en lokaal eten. In ons eigen eetcafé De Millem worden diverse gerechten geserveerd. Op het vernieuwde ruime terras met uitzicht op het meertje van Hee en het Arjensduin kunt u de hele dag genieten van een hapje en een drankje.

De Millem is geopend vanaf medio mei tot begin september 2020.
Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 15.00 uur, maandags gesloten.

 

Snackbar camping Cupido Terschelling

Snackcorner

Bij de snackcorner kunt u op onze camping terecht voor lekkere patat en snacks. Meenemen naar de tent of caravan is natuurlijk geen probleem. Heerlijk als u even een avondje geen zin hebt om te koken. De snackcorner is vanaf begin juli tot eind augustus geopend.

Speeltoestel camping Cupido Terschelling

Speeltoestellen

Kinderen zullen zich niet snel vervelen op de camping. Er is veel ruimte en de velden zijn voorzien van zandbakken en moderne speeltoestellen.

Sanitair camping Cupido Terschelling

Sanitair

De sanitaire voorzieningen zijn onlangs vernieuwd en zien er modern en netjes uit. De douches zijn ruim, er is vloerverwarming, een gezinsdouche, een aparte babyruimte met badje en een douche die geschikt is voor mindervaliden. En u kunt de afwas doen met uitzicht over het veld, hoe gezellig wordt afwassen dan? In de wasserette kunt u gebruik maken van de wasmachines, droger en de centrifuge. Ook is er de mogelijkheid om te strijken.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Terschelling is een heerlijk eiland om per fiets te verkennen. Er is ruim 70 km fietspad dat door het bos, duin en langs de dijk loopt. Bij de receptie van onze camping kunt u goede fietsen van ‘Tijs Knop’ huren. Natuurlijk geven wij graag advies over leuke fietsroutes en bezienswaardigheden op het eiland!

Winkel camping Cupido Terschelling

Spar supermarkt

Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u de camping niet te verlaten.
De Spar supermarkt biedt een ruim assortiment, afgestemd op uw vakantiegemak. Dagelijks worden er verse broodjes gebakken. De campingwinkel is geopend van begin juni tot eind augustus.

Geopend vanaf medio mei t/m begin september

Top